Op zoek naar jouw ideale feest

Doel en locatie


Een feest geef je met een specifieke reden. Deze reden wordt ook wel het doel van het feest genoemd. Anders gezegd, wat gaan we vieren met dit feest? Is het een personeelsfeest, familieverjaardag of simpelweg een thema feest met vrienden? Nadat het doel, de datum en het aantal personen op de gastenlijst is bepaald, start het zoeken naar een gepaste locatie.  Ben je op zoek naar een originele omgeving tussen de poldervelden in pittoresk dorp Middenbeemster? Wil je dat jouw feest het onthouden waard wordt? Heb je moeite met zoeken of komen je ideeën nergens anders tot z’n recht? Bij ons is voor iedereen wat wils. Kies voor een open sfeer, unieke omgeving en toewijding aan jouw wensen bij Kloek Events.

Hoe doen we dat?

Hoe maken we jouw feest onvergetelijk? Wij stemmen jouw individuele wensen zo goed mogelijk af op de vele feestmogelijkheden. Wij dragen zorg voor onze waarden klantvriendelijkheid, gastvrijheid, flexibiliteit, hygiëne en betrouwbaarheid onder de vleugels van de Kloek. Dit betekent dat bij aankomst de geluidsinstallatie, entertainment, de catering en opstelling verzorgd zullen zijn. Tijdens het organiseren zorgen wij voor complete betrokkenheid en betrouwbaarheid om jouw feest succesvol te laten zijn.

Personeelsfeest

Grand café

Mooie ruimte van 200m² met karaktervolle uitstraling. Plaats genoeg voor 250 staan- of 100 zitplaatsen. Het café is recent opnieuw ingericht met een sfeervolle huiskamer 'look'. Echter, de inrichting is aan te sluiten op jouw ideeën. Denk aan statafels, een podium, wel of geen biljart of volledig open om je dansmoves te laten zien. Wissel je feest af met wat spelletjes of live muziek? Het is allemaal mogelijk. Jouw creativiteit is de enige lat.

Catering

Tijdens jouw feest is het mogelijk professionele bediening met diverse buffetten in te schakelen. Denk je aan simpelere catering? Kies dan een assortiment hapjes/ drankjes van de menu kaart.

Geluid & Entertainment

Onze horeca gelegenheid is volledig uitgerust met een professionele geluidsinstallatie. Wil je eigen DJ zijn? Maak vooraf een playlist en geniet van jouw gekozen muziek! Verder staat ook externe apparatuur zoals een podium met geluidsinstallatie tot je beschikking. Perfect voor live-muziek zoals een zanger(es) of band.

Verjaardag & Jubileum

Feestvieren is een vak

Heb je een mijlpaal in uw leven behaald of heeft u een mooie leefijd bereikt en geen zin om de volgende ochtend de troep van de gasten op te ruimen? Organiseer een leuk feest zonder zorgen bij Sportcentrum de Kloek. Het enige dat u hoeft aan te geven is aantal personen en uw interesse in de afwisseling van drankjes/ hapjes met sport en spel. Bij een feest is standaard inbegrepen een goede geluidsinstallatie waarbij u in afstemming met ons de juiste muziek keuze kunt samenstellen. De kosten worden afhankelijk aan uw wensen samengesteld.

Kinderen

Tijdens het feesten hoeft u zich geen zorgen te maken over uw kinderen. In de grote hal van Sportcentrum de Kloek kunnen springkussens neergezet worden. Daarnaast staan voetbaldoelen en een tennisbaan ter beschikking, zodat uw kinderen lekker kunnen uitrazen.

Thema Feest

Casino avond

Een feest met een thema waar ieder zijn vingers wel een beetje van gaan jeuken: je raad het goed, geld. Mogelijk als vrijblijvende activiteit of wedstrijdelement. In het Grand Café worden verschillende tafel spellen neergezet waaronder blackjack, poker en roulette. Beginners kunnen uitleg krijgen van de croupiers en ervaren spelers kunnen hun vaardigheid verder verbeteren. Een poker legende zei ooit: poker is een spel van mensen. Het is niet de hand je houd, maar de mensen waar me je speelt.

Team Olympic

Dit thema draait allemaal om samenwerking in een variatie van sportieve spellen. De roulatie van zeskamp draait door in een roulatie van, je raad het al, 6 verschillende spellen. Het leuke van dit thema is dat er niets vastgelegd is. De activiteiten zeskamp, racketlon en sporttoernooien zijn zeer goed om teambuilding op te bouwen in jouw (werk)groep.

Plezier Magie

Bij deze leuke thema avond gaat het vooral gaat om gevoel in je vingertoppen en goed kunnen mikken. Fijne motoriek en precisie zullen hier de meeste punten voor jou binnenhalen. Geniet van het magische plezier van de acitiviteiten biljarten, darten, bowls, boogschieten, steenwerpen, megajoules en indoor curling. Nog meer plezier nodig? Sluit de middag af met een paar borrels in het Grand Café!

Wilt u in aanmerking komen voor een feest?

klik dan hier voor de opties 

onze socials